Mirë se vini në faqet tona të internetit!

PRODUKTET

PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

    cbs-dgu-makinë xhami

Pajisjet e përpunimit të qelqit CBS përfshijnë linjën e prodhimit të xhamit izolues, makinën larëse të xhamit horizontal dhe vertikal, makinën e skajit të qelqit dhe tavolinën e prerjes së qelqit etj. Për të përmbushur kërkesat e prodhuesve të njësisë së xhamit izolues (IGU), CBS vazhdimisht investon në kërkimin dhe zhvillimin e pajisjeve të reja .Pajisjet tona të xhamit izolues përdoren gjerësisht për prodhimin e xhamit izolues të ndarësit konvencionale metalike (ndarëse alumini, ndarës inox, etj.) dhe ndarës të ngrohtë pa metal (si super spacer, dual Seal, etj.)

LAJME

Makinë laminuese

Shfaqja e parë e CBS Industry Co Ltd në ekspozitën e dritareve dhe dyerve ZAK

CBS Industry Co Ltd shfaqet në ekspozitën e dyerve dhe dritareve ZAK 2015.Prezantojmë modelin më të ri të saldimit të dritareve WMH-318 uPVC me 3 koka, i cili...

Duke iu referuar një lavatriçe qelqi për pastrimin e xhamit që përdoret në ndërtimet e ndërtesave, si dritaret apo fasadat, këtu janë disa karakteristika kryesore për të bashkë...
Makineritë e linjës së prodhimit të xhamit izolues përdoren për prodhimin e dritareve me xham të dyfishtë ose të trefishtë me veti izoluese të përmirësuara.Prodhuesi...