Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    cbs-dgu-glass-machine

Опремата за обработка на стакло ЦБС вклучува изолациска линија за производство на стакло, хоризонтална и вертикална машина за перење стакло, машина за обликување на стакло и маса за сечење стакло и сл. Со цел да се исполнат условите на производителите на различни изолациски стакла (IGU), ЦБС постојано инвестира за истражување и развој на нови капацитети . Нашите изолациони стаклени опрема се користат широко за производство на изолационо стакло за конвенционален растојаниер од метал (алуминиумски дистанцер, нерѓосувачки растојание и сл.)

ВЕСТИ

Laminating Machine

CBS Industry Co Ltd првото шоу на излозите на прозорците и вратите на ZAK

Изложба на CBS Industry Co Ltd во изложбата на врати и прозорци на ZAK во 2015 година. Ви го претставуваме најновиот нов модел на WMH-318 uPVC машина за заварување со 3 глави со прозорци, кој ...

Многу луѓе ќе видат дека цената на изолационата опрема за производство на стакло е релативно ниска, чекорите за работа се истражуваат и развиваат ...
  Sealbot-2500D изолиран стакло двогрупен силиконски запечатувачки робот со автоматско запечатување има компактен дизајн на рамката со цел да се минимизира ...