Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    cbs-dgu-glass-machine

Parabot ngolah gelas CBS kalebet lini produksi gelas insulasi, mesin cuci kaca horisontal sareng vertikal, mesin mesin kaca sareng méja motong kaca sareng sajabana Dina raraga minuhan sarat pabrik unit kaca insulasi (IGU) anu béda, CBS teras-terasan nanem modal pikeun nalungtik sareng ngembangkeun peralatan anyar . Peralatan kaca insulasi kami seueur dianggo pikeun spacer logam konvensional (spacer aluminium, spacer stainless, sareng sajabana) sareng spacer haneut henteu-logam (sapertos super spacer, Dual Seal, jst.) Produksi kaca insulasi

BERITA

Laminating Machine

CBS Industry Co Ltd pertunjukan munggaran di ZAK windows and panto expo

Acara CBS Industry Co Ltd dina panto panto ZAK 2015 sareng windows expo. Kami nampilkeun modél anyar panganyarna WMH-318 uPVC windows 3-head welding machine, anu ...

Seueur jalma bakal ningali yén harga peralatan produksi kaca insulasi relatif murah, léngkah operasi dina panilitian sareng ngembangkeun ...
  Sealbot-2500D Insulated Glass Double Group Silikon Sealant Otomatis Sealing Robot gaduh desain pigura kompak pikeun ngirangan ...