Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    cbs-dgu-glass-machine

Peralatan pangolahan kaca CBS kalebu baris produksi kaca insulasi, mesin cuci kaca horisontal lan vertikal, mesin kaca kaca lan meja nglereni kaca lan sapiturute . Peralatan kaca isolasi digunakake akeh kanggo spacer logam konvensional (spacer aluminium, spacer stainless, lsp.) Lan spacer anget tanpa logam (kaya spacer super, Dual Seal, lsp) produksi kaca insulasi

PAWARTA

Laminating Machine

CBS Industry Co Ltd pertunjukan kaping pisanan ing pameran lan windows ZAK

CBS Industry Co Ltd ditampilake ing pameran lan windows ZAK 2015. Kita nyedhiyakake model anyar paling anyar WMH-318 uPVC windows 3-welding machine, sing ...

Akeh wong bakal ngerti manawa regane peralatan produksi kaca isolasi cukup murah, langkah-langkah operasi ing panelitian lan pangembangan ...
  Sealbot-2500D Terisolasi Kaca Ganda Silikon Sealant Sealing Otomatis Robot Sealing Otomatis duwe desain pigura kompak kanggo nyilikake ...