Sugeng rawuh ing situs web!

Hubungi Kita

Perusahaan Industri Jinan CBS Terbatas

Mesin kaca CBS kalebu mesin pemotong kaca, kaca kaca / peralatan kaca isolasi saka siji mesin kanggo ngrampungake produksi kanthi otomatis.

Kanggo katrangan lengkap babagan produk lan layanan, coba hubungi kami.

Markas Besar China

Kantor Tambah

Kamar 1706, Bangunan 3, Samtak Plaza, No. 129, Yingxiongshan Road, Jinan City, Shandong, China 250002

Kontak

Telp: +86 531 89195769

Fax: +86 531 8919 5709

Whatsapp

Markas India

Alamat

Plot No. A5, Bhumi World Industrial Park, Village Pimplas, Mumbai-Nashik Highway, Thane, Maharashtra - 421 302

Whatsapp

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita