Mirë se vini në faqet tona të internetit!

Na kontaktoni

Jinan CBS Industry Company Limited

Makinë qelqi CBS duke përfshirë makinën e prerjes së qelqit, pajisje xhami me xham të dyfishtë / izolues nga makinat e vetme deri në linjën e plotë të prodhimit automatik.

Për më shumë detaje rreth produkteve dhe shërbimeve tona, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.

Selia e Kinës

Shto Zyra

Room 1706, Building 3, Samtak Plaza, Nr. 129, Yingxiongshan Road, Jinan City, Shandong, China 250002

Kontaktoni

Tel: +86 531 89195769

Faksi: +86 531 8919 5709

Faqja e internetit

Whatsapp

Selia e Indisë

Adresë

Komploti Nr. A5, Parku Industrial Botëror Bhumi, Fshati Pimplas, Autostrada Mumbai-Nashik, Thane, Maharashtra - 421 302

Whatsapp

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni