Mirësevini në faqet tona të internetit!

Rreth Nesh

INDUSTRI KOMPANIA CBS KUFIZUAR

Rreth Nesh

Pajisjet e përpunimit të qelqit CBS përfshijnë linjën e prodhimit të xhamit izolues, makinën larëse horizontale dhe vertikale të xhamit, makinën e prerjes së xhamit dhe tryezën e prerjes së qelqit etj.

Në mënyrë që të plotësojë kërkesat e prodhuesve të ndryshëm të njësive të qelqit izolues (IGU), CBS investon vazhdimisht për të hulumtuar dhe zhvilluar pajisje të reja. Pajisjet tona izoluese të qelqit përdoren gjerësisht për prodhimin e qelqit izolues konvencional të metaleve (spacer alumini, spacer inox, etj.) Dhe Spacer me buzë të ngrohtë pa metal (si super spacer, Dual Seal, etj.).

Për propozimin e fillimit të prodhimit, ne kemi një zgjidhje të thjeshtë e cila miraton teknologjinë e mbylljes së nxehtë të butilit butil, rrjedhën shumë të thjeshtë të përpunimit, investime të ulëta, e cila është gjithashtu metodë shumë praktike për zona të veçanta klimatike. Për propozimin e produktivitetit të madh, ne kemi linjë të plotë automatike të shtypjes së panelit vertikal të linjës së prodhimit të xhamit izolues për madhësi të ndryshme, maks. madhësia e njësisë së xhamit izolues deri në 2700x3500mm. Njësia e inovuar e shtypjes së panelit të kontrolluar servo motor bën që IGU të jetë më precize dhe funksionimi të jetë më i thjeshtë dhe i përshtatshëm.

Bazuar në përvojën dekada në prodhimin e linjës së prodhimit të qelqit izolues, ne zgjeruam gamën tonë të produkteve në pajisjet për larjen e qelqit, makinën e bordurave të qelqit dhe pajisjet e prerjes së qelqit etj. Larja horizontale e xhamit me shpejtësi të lartë në serinë tonë GWG ofron zgjidhjen më të mirë të përpunimit të xhamit, e cila përmban shpejtësi të lartë dhe produktivitet më të madh.

insulating-glass-machine