Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

PERUSAHAAN INDUSTRI CBS TERBATAS

Babagan Kita

Peralatan pangolahan kaca CBS kalebu baris produksi kaca insulasi, mesin cuci kaca horisontal lan vertikal, mesin kaca kaca lan meja nglereni kaca lsp.

Kanggo nyukupi kebutuhan pabrikan unit kaca isolasi (IGU), CBS terus investasi kanggo riset lan pangembangan peralatan anyar. Peralatan kaca isolasi digunakake akeh kanggo spacer logam konvensional (spacer aluminium, spacer stainless, lsp.) Lan spacer anget tanpa logam (kaya spacer super, Dual Seal, lsp) kanggo produksi kaca insulasi.

Kanggo proposal produksi wiwitan, kita duwe solusi sederhana sing nggunakake teknologi sealing butil leleh panas, aliran pangolahan sing gampang banget, investasi murah, lan uga cara sing praktis banget kanggo area iklim khusus. Kanggo proposal produktivitas sing gedhe, panel panel vertikal otomatis kanthi otomatis nutul baris produksi kaca insulasi kanggo macem-macem ukuran, maks. ukuran unit kaca isolasi nganti 2700x3500mm. Unit penekan panel kontrol motor servo sing inovatif nggawe IGU luwih pas lan operasi dadi luwih gampang lan trep.

Adhedhasar pengalaman puluhan taun ing insulasi produksi lini produksi kaca, kita nambah sawetara produk nganti peralatan cuci kaca, mesin kaca kaca lan peralatan pemotong kaca lsp Cuci kaca GWG horisontal kanthi kecepatan tinggi nyedhiyakake solusi paling apik kanggo ngolah kaca, kanthi kecepatan tinggi, produktivitas luwih gedhe.

insulating-glass-machine