Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

PERUSAHAAN BPS INDUSTRY TERBATAS

Tentang Kami

Parabot ngolah gelas CBS kalebet lini produksi gelas insulasi, mesin cuci kaca horisontal sareng vertikal, mesin mesin kaca sareng méja motong kaca sareng sajabana

Dina raraga minuhan sarat pabrikan unit kaca insulasi (IGU) anu béda, CBS teras-terasan nanem modal pikeun nalungtik sareng ngembangkeun peralatan énggal. Peralatan kaca insulasi kami seueur dianggo pikeun spacer logam konvensional (spacer aluminium, spacer stainless, sareng sajabana) sareng spacer haneut no-logam (sapertos super spacer, Dual Seal, jst.) Produksi kaca insulasi.

Pikeun proposal produksi ngamimitian, kami gaduh solusi saderhana anu nganut téknologi sealing butil lebur panas, aliran pangolahan anu saderhana pisan, investasi murah, anu ogé metode anu praktis pisan pikeun daérah iklim khusus. Pikeun proposal produktivitas ageung, kami gaduh panel nangtung otomatis pinuh mencét insulasi lini produksi gelas kanggo kisaran ukuran, max. ukuran unit kaca insulasi nepi ka 2700x3500mm. Unit mencét panel dikontrol motor servo anu inovatif ngajantenkeun IGU langkung pas sareng operasi langkung saderhana sareng merenah.

Dumasar kana mangpuluh taun pangalaman dina insulasi produksi garis produksi kaca, urang dilegakeun kisaran produk urang pikeun peralatan cuci kaca, mesin kaca kaca sareng alat motong kaca sareng sajabana. Serie GWG kami nyeuseuh kaca kecepatan tinggi horisontal nawiskeun pamrosésan kaca solusi anu pangsaéna, anu ngagaduhan kagancangan, produktivitas anu langkung ageung.

insulating-glass-machine