Добредојдовте на нашите веб-страници!

За нас

КОМПАНИЈА ЗА ИНДУСТРИ НА КБС ОГРАНИЧЕНА

За нас

Опремата за обработка на стакло ЦБС вклучува изолациона линија за производство на стакло, хоризонтална и вертикална машина за перење стакло, машина за ивицање на стакло и маса за сечење стакло итн.

Со цел да се исполнат условите на производителите на различни изолациони стакла (IGU), CBS постојано инвестира во истражување и развој на нови капацитети. Нашите изолациони стакларни опрема се користат широко за производство на изолационо стакло за конвенционални дистанцери (алуминиумски растојание, нерѓосувачки растојание и сл.) И безметални топли рабови (како супер дистанцер, двоен печат, итн.).

За предлог на производство за почеток, имаме едноставно решение што прифаќа технологија за запечатување на топло топење бутил, многу едноставен проток на обработка, ниски инвестиции, што е исто така многу практичен метод за посебна климатска област. За голем предлог на продуктивност, имаме целосна автоматска линија за производство на вертикално притискање на изолационо стакло за различен опсег на големина, макс. големина на изолационо стакло единица до 2700x3500mm. Иновативната единица за притискање на контролниот панел со серво мотор го прави IGU попрецизен, а работата е поедноставна и поудобна.

Врз основа на децениското искуство во производство на изолациони станици за производство на стакло, ние го проширивме нашиот асортиман на производи за опрема за миење стакла, машина за ивикување на стакло и опрема за сечење стакло итн. Нашето GWG сериско хоризонтално перење на стакло нуди најдобро решение за обработка на стакло, кое се одликува со голема брзина и поголема продуктивност.

insulating-glass-machine