Sugeng rawuh ing situs web!

CBS Industry Co Ltd pertunjukan kaping pisanan ing pameran lan windows ZAK

CBS Industry Co Ltd ditampilake ing pameran lan windows ZAK 2015. Kita nyedhiyakake model anyar paling anyar kanggo mesin las WMH-318 uPVC windows 3-head, sing duwe desain inovatif. dhuwur welding yaiku 180mm, reklamasi dalan linier kanggo klem. Pitunjuk linier kanggo sirah las. Mesin las 3-kepala, nanging duwe 4 posisi las, tegese bisa digunakake kaya mesin las 4-kepala.

1-1609211210539D

Wektu kiriman: Dec-08-2015