Wilujeng sumping di situs web kami!

CBS Industry Co Ltd pertunjukan munggaran di ZAK windows and panto expo

Acara CBS Industry Co Ltd dina panto panto ZAK 2015 sareng windows expo. Kami nampilkeun modél anyar panganyarna WMH-318 uPVC windows 3-head welding machine, anu ngagaduhan desain inovatif, maks. jangkungna las nyaéta 180mm, recangle linear guideway pikeun clamp. Pitunjuk linier pikeun sirah las. Éta mesin las 3-sirah, tapi ngagaduhan 4 posisi las, éta hartosna tiasa dianggo sapertos mesin las 4-sirah.

1-1609211210539D

Pos waktos: Dec-08-2015