Добредојдовте на нашите веб-страници!

CBS Industry Co Ltd првото шоу на излозите на прозорците и вратите на ZAK

Изложба на CBS Industry Co Ltd во изложбата на врати и прозорци на ZAK во 2015 година. Ви го претставуваме најновиот нов модел на WMH-318 uPVC машина за заварување со 3 глави со прозорци, кои имаат иновативен дизајн, макс. висина на заварување е 180мм, измешајте линеарен патоказ за стегите. Линеарен патека за заварување на главата. Тоа е машина за заварување со 3 глави, но има 4 позиција на заварување, што значи дека може да работи како машина за заварување со 4 глави.

1-1609211210539D

Време на објавување: Дек-08-2015