Mirësevini në faqet tona të internetit!

CBS Industry Co Ltd shfaqja e parë në ekspozitën e dritareve dhe dyerve të ZAK

Shfaqja CBS Industry Co Ltd në ekspozitën e dyerve dhe dritareve ZAK 2015. Ne paraqesim modelin e ri të fundit të makinës salduese me 3 koka të dritareve WMH-318 uPVC, të cilat kanë dizajn inovativ, maks. lartësia e saldimit është 180 mm, rindërtoni udhërrëfyes linear për pirgët. Udhëzues linear për kokën e saldimit. Shtë një makinë saldimi me 3 koka, por ka 4 pozicione saldimi, që do të thotë se mund të funksionojë si një makinë saldimi me 4 koka.

1-1609211210539D

Koha e postimit: Dhjetor-08-2015