Dobrodošli na naše web stranice!

Kako riješiti uobičajene probleme perilice rublja

  1. 1.Pitanje: Ne može se otvoriti i preopteretiti

Odgovor: A: Provjerite je li blokada u nuždi potpuno otvorena.B. Ako se ne može uključiti, provjerite je li osigurač u električnoj kutiji oštećen.C. Ako je preopterećen, otvorite električnu kutiju i pritisnite crveni gumb na mjeraču topline.Ako pritisnete crveno svjetlo za gašenje, odgovarajuće pojačajte trenutni gumb mjerača topline.

2.Pitanje: Nije čisto

Odgovor: A. Provjerite otvaraju li se četke.B. Ako je pumpa za vodu otvorena C. Mogu li četke očetkati staklo D. Jesu li četke istrošene?

3.Pitanje: Voda na staklu se ne suši

Odgovor: A. Provjerite je li upijajuća spužva podešena i čvrsto pritisnuta.B. Je li crveni kuglasti ventil zatvoren.C. Je li ventilator uključen i radi li naprijed?D.Je li grijanje uključeno.E. Je li upijajuća spužva oštećena?F. Je li spremnik za vodu zauljen?

4. Pitanje: Fenomen curenja struje

Odgovor: A. Provjerite je li žica za uzemljenje.B. Otvorite svaki poklopac motora da vidite postoji li pritisak na cjevovodu.C. Provjerite jesu li žice unutar cijevi nosača prekinute.

5.Pitanje: Nedovoljan pritisak vode

Odgovor: A. Provjerite ima li dovoljno vode u spremniku za vodu.B. Provjerite je li vodena pumpa prazna.C. Je li izlaz spremnika za vodu začepljen?

6.Pitanje: Gumena palica mjenjača se ne okreće

Odgovor: A. Ako se sve ne okreće, provjerite je li motor uključen i provjerite je li lanac isključen.B. Ako se neki ne okreću, provjerite je li vijak lančanika zaključan ili je gornja šipka donjeg gornjeg lanca labava.


Vrijeme objave: 22. veljače 2023