`

Pabrik Mesin Laminasi Kaca 4 lapisan China | CBS
Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin Laminasi Kaca 4-lapisan

Katrangan singkat:

Kaluwihan

1. Kamar pemanas wis dipisahake dadi champer independen kanthi siji tembok salib datar Saben bagean duwe sistem kontrol dhewe. Sampeyan uga bisa laminasi macem-macem gelas kanthi bebarengan

2. Ngadopsi tabung pemanas stainless steel 304, tabung jenis ttias nduweni umur luwih dawa maneh dadi luwih cepet kanthi cepet.


Detail Produk

Tag Produk

eva-glass-lamination-machine

Kaluwihan

1. Kamar pemanas wis dipisahake dadi champer independen kanthi siji tembok salib datar Saben bagean duwe sistem kontrol dhewe. Sampeyan uga bisa laminasi macem-macem gelas kanthi bebarengan

2. Ngadopsi tabung pemanas stainless steel 304, tabung jenis ttias nduweni umur luwih dawa maneh dadi luwih cepet kanthi cepet.

3. Stasiun kerja tunggal utawa dobel bisa diganti kanthi gampang. Efisiensi luwih dhuwur lan ngirit energi.

4. Kita ningkatake sawetara panggonan kayata tampilan lan sawetara alat ganti. Operasi luwih gampang tinimbang sadurunge.

Spesifikasi tungku laminating kaca 4-ayer:

Daya sing dirating

58KW

Ukuran pangolahan kaca

Maks: 2440x3660mm

Kekandelan kaca maksimal 40mm

Ruang lantai

L * W: 4520 * 10500mm

Tegangan

220V-440V

Suhu kerja

90 derajat – 140 derajat

Efisiensi

90-120min / siklus

Kapasitas produksi maksimal: 107 Sq.m / siklus


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita